Be God Is: 28 d’abril

Dissabte 28 d’abril a les 20 h

La companyia Espai Dual presenta BE GOD IS, un divertidíssim xou que combina música, humor i teatre gestual.. Aquest delirant i addictiu espectacle crea un ambient de gran complicitat amb el públic en el qual les preguntes passen a un segon terme i el joc del ’tot s’hi val’ domina l’escena.
És així com es van esdevenint diferents números protagonitzats per tres personatges muts que interactuen en gags i petites històries, sempre amb música en directe de fons i amb una proposta escènica propera a la sala de cabaret..
Les bases són la musica, el teatre i el circ. BE GOD IS parteix de l’experimentació artística, de la creació col·lectiva i de vies d’expressió llunyanes al text. Les interpretacions, en clau d’humor i amb pany musical, obren portes dramàtiques amb l’únic propòsit de fer gaudir l’espectador.

Premi al millor espectacle de la 20a Mostra del Teatre a Barcelona
Premi al millor actor Oriol Pla

Gènere: Música i  teatre
Durada: 50 minuts
Preu: 8€

Direcció: Espai Dual
Intèrprets: Blai Juanet, Oriol Pla i Marc Sastre

 

 

Els comentaris estan deshabilitats.