Coetus: 23 de març

Divendres 23 de març a les 21.30 h

Després d’una llarga trajectòria marcada per la petjada del gran Eliseo Parra, Coetus inicia una nova etapa amb Carles Dènia. Compositor i poeta, ha transitat pels camins del jazz, el flamenc, i el cant d’estil valencià aportant a l’agrupació el seu bagatge que enforteix i enriqueix de noves sonoritats a l’orquestra. Després de nou anys, Coetus inicia amb il·lusió i entusiasme un nou camí a recórrer. Un nou horitzó i una continuïtat en la seva tasca i ambició per compondre i contribuir al folklore entenent aquest com un fet essencialment creatiu, dinàmic i canviant. Amb el seu espectacle, ofereix un repertori que recull i transforma músiques del bagul de la tradició forjada durant segles: cants de celebració, de treball, de rondar, de bressol. Les recull i les reinterpreta amb l’esperit d’unió que caracteritza la formació creant un espectacle tant viu i actual com emocionant i creatiu. Un viatge des de dins i des d’enrere per reflectir cap a enfora i cap endavant. Com diria l’estimat Eliseo Parra: de ayer mañana.

www.coetusiberica.com

Gènere: Música
Durada: 90 minuts
Preu: 10 €

CARLES DÉNIA | veu
ANA ROSSI | veu
ROSÓ SALA | veu
ALEIX TOBIAS | percussió i veu
MARTÍ HOSTA | percussió i veu
DÍDAC RUIZ | percussió, ngoni i veu
BERNAT TORRAS | percussió i veu
ANGELO MANHENZANE| percussió
ANTONIO SÁNCHEZ | percussió
ACARI BERTRAN | percussió
ALBERTO CARREÑO | percussió
MARIONA DEL CARMEN | percussió
ANNA TOBIAS | percussió
MARC VILA| percussió
FRAN LUCAS | percussió
GUILLEM AGUILAR | baix
XAVI LOZANO | vents
MARTÍ SERRA | saxos
MARIO MAS | guitarra

Els comentaris estan deshabilitats.