Estratègies: 21 i 22 d’abril

Dissabte 21 d’abril a les 20 h
Diumenge 22 d’abril a les 18 h

Estratègia número u: PACIÈNCIA. Estratègia número dos: INTRIGA. SUSPENS. Estratègia número tres: AUTOCONFIANÇA. SEGURETAT. És important, la seguretat. Has de tenir seguretat. Eh…?. I si no en tens? Com, si no en tens?
Després de Sexe, què en sabem?, el darrer espectacle d’Artescena Social, us proposem un nou treball artístic per continuar la reflexió sobre el sexe, l’amor, les relacions, els mites, els prejudicis, des de la mirada dels adolescents i joves. Una posada en escena multidisciplinària on el circ es conjuga amb el teatre i la música.

Gènere: teatre i circ
Durada: 50 minuts
Preu: 6 €

Direcció artística Olga Vinyals Martori
Col·laboració artística Noemí Rodríguez, Sònia Ganza, Josep Casanova i Marc Felipe
Dramatúrgia: Lliurement inspirada a “Tinguem el sexe en pau” de Dario Fo, Franca Rame i Jacopo Fo.  Texts de:  “Somni d’una nit d’estiu” de William Shakespeare, De-sideris de Helena Tornero. Texts originals de Noemí Rodríguez i Josep Casanova.
Creació números de circ Sònia Ganza
Creació musical Òscar Igual
Músic Cesc Martorell
Llums Toni Magrinyà
Escena Josep Castells
Vestuari Anna Estany
Dossier psicopedagògic Mercè Clos Muntsant
Presentadors: Marc Felipe i Josep Casanova
Intèrprets:  Jana Alert , Martí Alonso, Edith Bosch, Josep Casanova,  Andreu Extremera, Irene Felices, Marc Felipe, Neus Ferrer, Oriol Franco, Biel Ibañez, Marina Nicolàs, Sara Pérez, Laia Puigdollers, Carla Ribes, Pau Tutó.

 

Els comentaris estan deshabilitats.