Festival Ressona. Oceanes: 16 de març

Divendres 16 de març a les 21 h

La pianista i compositora ens presentarà el seu últim treball. CLARA PEYA, pianista i compositora, és una de les creadores més originals i úniques que han aparegut en els darrers temps en l’escena musical del país.
Artista hiperactiva, és cofundadora de la companyia de teatre, dansa i música en directe Les Impuxibles i ha compost múltiples músiques per a espectacles de teatre i dansa.
Al llarg de 12 anys de carrera musical, ha tret set discs amb el seu nom, comptant aquest darrer, Oceanes, que va presentar el 20 de gener de 2017, i que vol ser un homenatge a les dones que han passat per la seva vida, a través de l’aigua.
L’artista diu: “L’aigua és calma i fúria, neteja, purificació; l’aigua flueix, és profunditat, immensitat, maternitat, naixement. Som aigua. En les mitologies grega i romana les oceànides eren unes nimfes filles d’Oceans i Tetis. Cadascuna d’elles estava associada a una font, mar, riu o llac. Jo he decidit convertir algunes dones que han passat per la meva vida en les OCEANES, dones d’aigua, princeses indomables.“
Amb el piano com a eix vertebrador de la seva música i amb una posada en escena molt cuidada en directe, Oceanes és el primer disc de la pianista que introdueix electrònica de textura i d’ambient de les mans de Panxii Badii.

www.clarapeya.com

Gènere: Música
Durada: 80 minuts
Preu: 13 €

Piano: Clara Peya
Veu: Anna Ferrer
Contrabaix i producció: VIc Moliner
Bateria i percussions: Dídak Fernández
Lapsteel i electrònica: Dani Guijarro

 

Els comentaris estan deshabilitats.