Quimi Portet. Festa Major d’Hivern: 12 de maig

Dissabte 12 de maig a les 20 h

Com tots els artistes veritablement grans, Quimi Portet és un gènere en sí mateix. Més enllà dels tres milions i mig de discos venuts amb Los Rápidos, Los Burros  i El Último de la Filla, la insubornable  fidelitat al seu propi univers l’ha convertit en un referent tant per coetanis com per les noves generacions de la música feta aquí. Sensibilitat, ironia i una veu pròpia que sona com mai en un nou disc,  el DESÈ de la seva carrera en solitari, gravat de cap a peus per ell mateix i coproduït juntament amb el britànic David Tickle, amb qui ja va treballar a Astronomía Razonable (93).  Rock’n’roll de quan el rock’n’roll importava sense nostàlgia ni complexes que, en directe i amb Jordi Busquets a la guitarra i Ángel Celada a la bateria, es transforma en una festa major personal i absolutament intransferible.

www.quimiportet.cat

Gènere: música
Durada: 80 minuts
Preu: 12 €

Cançons de Festa Major d’Hivern:

1. Cinc-cents metres
2. Petita vida
3. Central de biomassa
4. Ai, nineta!
5. Festa Major d’Hivern
6. Carta a ningú
7. No fa el fred d’abans
8. Pedalada popular
9. Pampallugues
10. Al tanto que va de canto
11. Bestiar sentimental
12. Pànic escènic
13. Epíleg

Els comentaris estan deshabilitats.