Dolce Vita: 20 d’octubre

Dissabte 20 d’octubre a les 20 h

Dolce Vita
Mag Lari

Humor, màgia i molta diversió s’uneixen a Dolce Vita, el nou espectacle per a tota la família del Mag Lari. Dolce Vita és un espectacle de màgia amb cert aroma italià. Una sorprenent i original posada en escena fruit de la inspiració combinada de la pel·lícula Dolce Vita i el hit musical de Ryan Paris. El Mag Lari ens delectarà amb un repertori de jocs de mans diferents, ambientats en paisatges de la bella Itàlia.
En aquesta ocasió el Mag Lari ens presenta un show àgil i divertit en què la ironia va lligada als tòpics italians més simpàtics. Música, llums i un vestuari exquisit completen aquest fantàstic espectacle de màgia en el qual, un cop més, el Mag Lari desborda la seva manera de fer màgia desenfadada i la seva carismàtica faceta de showman.

www.maglari.com

Gènere: Màgia
Durada: 80 minuts
Preu: 20 h

Fitxa artística:
Idea, guió i direcció: Josep Maria Lari
Co-direcció: David Pintó
Il·lusionista: Mag Lari
Assistent: Albert Obach
Veu en off: Pere Arquillué
Tècnic d’il·luminació i so: Oriol Rufach
Disseny d’il·luminació: Oriol Rufach
Disseny d’aparells: Gerard Feliu
Escenografia: Efímer
Assistent d’escenografia: Bernat Fugarolas Cartell
Il Gran Larini: Oriol Caminal
Fotografia cartell: David Ruano
Fotografia directe: Jordi Garcia
Costurera: María Leguiza
Premsa i comunicació Mag Lari: Dídac Atzet

Els comentaris estan deshabilitats.