Orquestra Àrab de Barcelona: 27 d’octubre

Dissabte 27 d’octubre a les 20 h

Llibertat
Orquestra Àrab de Barcelona

Al mig d’una ciutat babilònica on els idiomes, els sabors i els sentits s’entremesclen, neix l’Orquestra Àrab de Barcelona. No podem parlar de mestissatge, encara que potser sí d’integració, ja que aquests músics àrabs en la formació dels quals també participen tres
catalans i, de tant en tant, el “monstre” cubà de la fusió Omar Sosa i el cantant Valencià Miquel Gil, ja en la primera cançó del seu primer disc “Báraka”, canten: “Dolça Catalunya, pàtria del meu cor”. La Orquestra Àrab de Barcelona ens presenta el seu tercer disc: Llibertat.
Després de l’èxit dels primers treballs, Báraka i Maktub, Mohamed Soulimane – director,
compositor i violinista de la banda – es proposà crear un tercer disc que fos capaç de sorprendre i reconquerir el seu públic. El resultat és “Llibertat”, en àrab Hurría: un pas endavant en la trajectòria de la OAB.
“Llibertat” compta amb nous elements musicals i conceptuals. Nous ritmes, noves paraules. Noves col·laboracions i estils. Arranjaments electrònics. I tot, sense abandonar el seu so característic i inconfusible que neix de tradicions musicals mediterrànies, marroquines i del món àrab en general.

www.naghmart.com

Gènere: música
Durada: 90 minuts
Preu: 15 €

Mohamed Soulimane: Violí i direcció musical
Mohammed Bout: Veu
Aziz Khodari: Veu, percussió
Jordi Gaig: Teclats
Joan Rectoret: Baix, contrabaix.
Sergio Ramos: Bateria
Achraf zerouali: Teclats oriental
Dani Figueras: Guitarra Flamenca i elèctrica
Quim Puigtió: Tècnic de so

Els comentaris estan deshabilitats.