Aüc: 23 de novembre

Divendres 23 de novembre a les 21 h

Aüc, el so de les esquerdes
Les Impuxibles

Aüc és allò que se sent entre les costures del silenci i la ràbia. És el crit o el lament silenciatÉs el crit o el lament silenciat en la nostra quotidianitat. És un lloc incòmode però necessari. Aüc va de tu i de mi, de
nosaltres. El camí d’aquest espectacle s’escriu en primera persona. La violència sexual s’explica entotes les primeres persones que la viuen. És invisibilitzada per desconeixement, connivència o horror. És diversa i molt més extensa del que volem imaginar. Us convidem a habitar aquest Aüc perquè no hi ha res més revolucionari que apoderar-se’n. Compartim per reconèixer, compartim per canviar, compartim per perdre la por. Cinc intèrprets, moltes històries, infinites experiències i un Aüc.

www.lesimpuxibles.com

Una producció de Les Impuxibles.
Coproduït pel Grec 2017 Festival de Barcelona i La Seca Espai Brossa.

Autoria i direcció: Les Impuxibles (Clara Peya i Ariadna Peya) i Carla RoviraGènere: dansa i música
Durada: 75 minuts
Preu:  10 €

Text i dramatúrgia: Carla Rovira
Interpretació: Júlia Barceló, Olga Lladó, Ariadna Peya,
Clara Peya, i Maria Salarich
Direcció coreogràfica: Ariadna Peya
Composició i interpretació musical: Clara Peya

 

Els comentaris estan deshabilitats.