Cau de conill: 14, 15 i 16 de desembre

Divendres 14 de desembre a les 21.30 h
Dissabte 15 de desembre a les 20 h
Diumenge 16 de desembre a les 19 h

 

ESPECTACLE SUSPÈS

Si vau adquirir entrades per internet, se us farà la devolució directament a la targeta de crèdit; si les vau comprar a taquilla, cal que passeu per Vil·la Paquita  de 9 a 14 h amb les entrades abans del 21 de desembre.

 

 

Cau de conill
Scla’Ka Sí Teatre

Fa sis mesos que en Danny, el fill de 4 anys de la Becca i en Howie, va morir tràgicament atropellat per un cotxe quan sortia de casa corrent perseguint el seu gos. La vida ha continuat i cada membre de la família porta el dol a la seva manera. La Becca es reclou a casa, en Howie intenta aparentar normalitat però va a un grup de suport, la Nat – la mare de la Becca- intenta buscar consol per la seva filla, i la Izzy – la germana petita de la Becca- sembla que va madurant i se’n va a viure amb la seva parella ara que s’ha quedat embarassada. Mentrestant, en Jason – el noi de 17 anys que portava el cotxe que va atropellar a en Danny- busca poder parlar amb la Becca i en Howie i decideix escriure’ls una carta.

Gènere: teatre
Durada: 120 minuts
Preu: 8 €

Autor: David Lindsay-Abaire
Traductora: Núria Busquet
Becca: Sílvia Solano
Howie: Toni Aranyó
Izzy: Abril Sanglas
Nat: Míriam Gálvez
Jason: Daniel de Pedro
Disseny ràfic: Sergi Judici
Cançó original: Pep Duran
Direcció: Pep Duran

Amb la col·laboració especial dels psicòlegs Xavier Guix i Núria Molina

Els comentaris estan deshabilitats.