Només una vegada: 12 de gener

Dissabte 12 de gener a les 20 h

Només una vegada

Marta Buchaca

En Pau és novel·lista i l’Eva, editora. Són parella des de fa set anys. Un dia ell li va pegar, i una amiga va denunciar l’agressió. Només va ser una vegada. Ara cap dels dos té ganes de parlar-ne, però no tindran més remei que fer una teràpia obligatòria amb una psicòloga dels serveis socials.

La dramaturga Marta Buchaca s’enfronta al drama dels maltractaments de gènere, amb una obra en què el drama i la comèdia es confonen per reflexionar sobre les dificultats de comunicació en una societat en què les tensions de gènere es barregen massa sovint amb els comportaments violents.

Gènere: Teatre
Durada: 80 minuts
Preu: 15 €

 

Autoria i direcció: Marta Buchaca
Amb: Anna Alarcón, Maria Pau Pigem i Bernat Quintana
Escenografia: Sebastià Brosa
Vestuari: Míriam Compte
Il·luminació: David Bofarull
Composició musical: Clara Peya
Ajudant de direcció: Xavi Buxeda

 

Els comentaris estan deshabilitats.