Across the Universe Project: 6, 7, 8 i 9 de juny

Dijous 6 de juny a les 21 h
Divendres 7 de juny a les 21 h
Dissabte 8 de juny a les 18 i 22 h
Diumenge 9 de juny a les 19 h

Across The Universe Project
The Beatles
Sifanofa Teatre

Sinopsi: Trenta intèrprets, cantants i ballarins i músics en directe, amb coreografies, cor i un gran equip al darrere per poder adaptar al teatre la pel·lícula Across the Universe, de Julie Taymor (2007). Una història d’amor, d’amistat, de revolució i de lluita personal i col·lectiva als Estats Units dels anys 60 que flueix al ritme de les millors cançons dels Beatles

Submergiu-vos-hi:
Hold me tight, cause I want to hold your hand. I gonna try with a little help from my friends. Let it be and come together.
Hey, Jude, don’t let me down. There’s nothing you can do that can’t be done: all you need is love…


Abraça’m ben fort, que et vull agafar de la mà. Ho intentaré amb l’ajut dels meus amics. Deixa que sigui així i anem-hi tots.
Ei, Jude, no em fallis. No hi ha res que puguis fer que no es pugui fer: l’únic que necessites és amor…

 

Intèrprets i cantants: Òscar Bretau (Jojo), Julen Gerrikabetia (Jude), Paula Comellas (Lucy), Judit Garrell (Sadie), Pere Martí (Max), Laia Martínez (Prudence). I Enric Alegre, Oriol Barber, Laia Bramona, Judit Casas, Alex Ferre, Manel Ferre, Alia Herrera, Berta Jiménez, Àlex Letosa, Alfonso Letosa, Helena Mas, Marta Navarro, AnilaPadrós, Txell Remolins, Marc Romera, Tivi Tinell.

Cos de ball: Clara Alegre, Anna Conesa, Carlos Corchia, Nyatu Jabby, Pau Masip, Irma Tàrraga,  Marta Pagès, Nuna Valls.

Músics: Coqui Castells, Arnau Folch, Dani Molina, Joan Vallcorba.

Coreògrafes: Nora Baylach, Llum Baraldés, Marta Carrasco, Andrea Herrera, Àgueda Murillo, Txell Remolins, Maite Roc, Miriam Salvador / Assistència de coreografies: Laura Jiménez.

Escenografia: Josep Castells i Planas / Arranjaments i assessorament del cor: Laia Martínez, Lluís Pérez / Vestuari: Jorgina Belda, Luisa Uceda / Maquillatge: Júlia Ramírez / Disseny gràfic: Joan Carreras (carre_designs) / Disseny audiovisual: Ana Lina Biarnés, Laia Hervás, Òscar Bretau i Adrià Manzano / Espai sonor: Adrià Manzano / Llums: Adrià Gómez / So: Carles Cánovas / Tècnics: Àlex Alonso, Aleix Palmarola, Arnau Ribell/ Regidoria: Noe Figueras, Laia Nogueras, Max Pinet /Fotografia: Joan Conesa, Clara Ruiz / Producció: Clara Alegre, Enric Alegre, Anna Conesa, Josep Maria Puigdollers / Ajudantia de direcció: Alex Ferre, Laia Nogueras / Direcció i dramatúrgia: Laia Baraldés.

Gènere: teatre musical
Durada: 100 minuts
Preu: 15 €

 

 

Els comentaris estan deshabilitats.