Cor en dansa: 23 i 24 de març

Dissabte 23 de març a les 21 h
Diumenge 24 de març a les 18 h

Festival Ressona
Cor en Dansa
Musicació de danses i balls populars dels Països Catalans

Agruàció Coral Cardedeuenca
Factoria Mascaró
Xò fred no val rè

Gènere: música
Durada: 60 minuts
Preu: 10 €

Un viatge pel cant coral i la dansa, amb una proposta contemporània de la Factoria Mascaró i la música de Xò fred no val rè.

FACTORIA MASCARÓ
Escena, dansa, tradició i contemporaneïtat
Cinc ballarins de diferents edats i experiències, units per fer allò que sentim i volem: ballar, mostrar i evolucionar en el llenguatge de la dansa.
Un col·lectiu fundat i codirigit l’any 1998 per Joan Serra i Vilamitjana i Quim Serra i Puigvendrelló, ballarins i coreògrafs d’àmplia coneixença de la dansa tradicional.  Actualment dirigit per Quim Serra.
El col·lectiu obre una nova línia d’espectacle, experimentant noves formes d’expressió del ball, lligant les propostes amb la quotidianitat i la gestualitat d’avui. Conservant les fonts de la dansa popular i tradicional, recerca sense concessions ni complexos noves propostes de posada en escena amb espectacles dirigits a adults i, també, al públic infantil i familiar. Vol fer arribar les seves propostes al màxim públic possible i evolucionar en aquest llenguatge.

Els comentaris estan deshabilitats.