Hannah dels tres països: 10 de març

Diumenge 10 març a les 17 h

Hannah dels tres països
Iguana Teatre

Intèrprets: Núria Fiol Beltran, Alba Flor Salas i Patricia Morales
Escenografia: Jordi Banal
Il·luminació: Juan Rodrigo Campos
Vestuari: Antònia Fuster
Dramatúrgia i direcció: Pere Fullana
Tècnic de llum i so: Juanjo Campos
Reportatge fotogràfic: Ruben Ballester
Reportatge videogràfic: Cinètica
Disseny gràfic: Tatum
Promoció i comunicació: Santi Celaya
Producció: Iguana Teatre

Gènere: familiar
Durada: 55 minuts
Preu: 5 €

Tres actrius representen tres dones joves de països diferents que es veuen obligades, per diferents motius, a abandonar els seus llocs d’origen. Les tres tenen el mateix nom amb petites variacions idiomàtiques: Anka, procedent dels Balcans; Ana, del Brasil, i Hannah, dels països àrabs.
La història de cada una és contada i interpretada per les tres actrius i narrada escènicament a partir d’elements purament teatrals com el clown, el bufó, la màscara o el teatre d’objectes. Es tracta d’un format teatral obert a elements simbòlics, absent d’acritud però sense defugir cap dels temes més controvertits, sempre adaptats a la percepció infantil.

 

 

Els comentaris estan deshabilitats.