Jaume Pla i Carles Sanjosé: 2 de febrer

Dissabte 2 de febrer a les 21.30 h

Tastautors
Jaume Pla (Mazoni) i Carles Sanjosé (Sanjosex)

Gènere: música
Durada: 90 minuts
Preu: 12 €

 

Jaume Pla (ànima del grup Mazoni) i Carles Sanjosé (més conegut com Sanjosex) són dos dels cantautors més respectats de l’escena catalana actual i també són amics de tota la vida. Després de compartir grup a l’institut, les seves vies musicals es van separar però han anat coincidint nombroses vegades, tant en concerts com col·laborant en els respectius discos. Al Tastautors oferiran un concert especial en què junts a l’escenari i acompanyats només de les seves guitarres, repassaran les cançons més emblemàtiques d’un i de l’altre amb col·laboracions puntuals i alguna versió d’artistes admirats.

Mazoni presenta actualment el nou disc Carn, os i tot inclòs (2017), enregistrat en format completament acústic, i també ha recopilat diverses joies perdudes al recull digital Cançons robades. Són les darreres baules d’una trajectòria immaculada que inclou discos ja clàssics de l’escena catalana independent com Esgarrapada (2006), Si els dits fossin xilòfons (2007), Eufòria 5 – Esperança 0 (2009), Fins que la mort ens separi (2011) o Sacrifiqueu la princesa (2013), a més de dos discos bessons en anglès: 7 songs for a sleepless night (2004) i 7 songs for an endless night (2015). Jaume Pla també ha destacat per protagonitzar aventures singulars com una gira de 31 dies consecutius.

Després de molt temps tocant la guitarra i fent cançons, l’any 2000 Carles Sanjosé va formar a la Bisbal d’Empordà el grup Sanjosex. Van caldre cinc anys d’actuacions esporàdiques abans d’enregistrar un primer disc d’aromes dylanianes, Viva!, que va sorprendre crítica i públic l’any 2005 i tindria continuïtat amb Temps i rellotge (2007), Al marge d’un camí (2010) i el posterior directe La viu-viu: Sanjosex en concert (2012). Després de reprendre el viatge amb el disc Festival (2014), produït per Quimi Portet, la seva última aventura ha estat Càntut (2016), on recuperava cançons de tradició oral al costat de Carles Belda.

 

 

 

 

Els comentaris estan deshabilitats.