Kassandra: 4 de maig

Dissabte 4 de maig a les 20 h

Kassandra

Autor: Sergio Blanco
Direcció: Sergi Belbel
Intèrpret: Elisabet Casanovas
Espai escènic: Max Glaenzel
Il·luminació: Kiko Planas
So: Jordi Bonet
Vestuari: Mercè Paloma
Producció: Temporada Alta i Teatre Nacional de Catalunya

Gènere: teatre
Durada: 90 minuts
Preu: 8 €

Elisabet Casanovas protagonitza un monòleg escrit per l’autor uruguaià Sergio Blanco i dirigit per Sergi Belbel que desmitifica el mite de Cassandra.
Cassandra significa en grec antic “la que enreda els homes”. Una endevina que per despit d’un déu no rebrà mai el més mínim crèdit per als seus pronòstics. Sergio Blanco, el prestigiós autor i director uruguaià, torna al festival amb un monòleg per desmitificar el mite. Cassandra és ara un noi amb nom de noia, que viu al marge, que sobreviu del contraban i que s’expressa en una llengua que no és la seva ni la de l’autor. Una obra escrita en un anglès molt bàsic, comprensible per a tothom. A través de les seves històries passades, Kassandra ens explica les nostres històries presents: les nostres insuportables guerres, les nostres infortunades Troies.

 

Els comentaris estan deshabilitats.