Lapònia: 15 de març

Divendres 15 de març a les 21 h

Lapònia
Velvet Events i Hause & Richman

Autoria: Cristina Clemente, Marc Angelet
Direcció: Cristina Clemente
Intèrprets: Rosa Boladeras, Roger Coma, Meritxell Calvo i Manel Sans
Disseny d’espai: Sebastià Brosa i Paula Font
Disseny d’il·luminació: Sylvia Kuchinow
Disseny de so: Xavi Gardes
Vestuari: Irantzu Ortiz
Direcció tècnica: Xavier Xipell “Xipi”
Direcció producció: Carles Manrique (Velvet Events)

Gènere: teatre
Durada: 80 minuts
Preu: 15 €

La Mònica, en Ramon i el seu fill de 5 anys, en Nil, han viatjat a Finlàndia per passar les festes de Nadal amb la germana de la Mònica, la Núria, el seu company i la filla dels dos, la Martha, de quatre anys. El petit Nil està molt il·lusionat, ja que podrà veure al Pare Noel de veritat a Finlàndia.
El pla entre les dues famílies sembla idíl·lic, una caseta enmig d’arbres nevats, xemeneia, trineus i un entorn familiar molt confortable… Però tot es trenca quan la Martha explica al Nil que el Pare Noel no existeix, que és un personatge que es van inventar els adults per coaccionar els nens perquè es portessin bé. El disgust del Nil és enorme, però encara és més gran el dels seus pares.
Per la Mònica i el Ramon mantenir la il·lusió del seu fill és una de les coses més importants del Nadal. A partir d’aquest fet, les dues parelles contraposaran dues maneres d’educar els fills totalment oposades, debatran sobre la veritat i la mentida, les tradicions, els valors familiars i inevitablement sortiran a la llum secrets del passat que ningú volia desenterrar…

Els comentaris estan deshabilitats.