Random Circ: 23 de febrer

Dissabte 23 de febrer a les 20 h

Random Circ
La vida se mofa

Companyia: Joel Martí i Pablo Molina
Disciplines: equilibris, contorsió, cable acrobàtic, dansa i teatre
Direcció i interpretació: Joel Martí i Pablo Molina
Creació/selecció musical: Pablo Molina
Creació llums: Conchita Theilu Minado

Amb el suport de: Central del Circ, DMAM, Circus Next

Projecte beneficiari del dispositiu Fons de creació del projecte de cooperació transfronterer. De Mar a Mar en el marc del programa POCTEFA. Amb el suport de la Central del Circ i del Consorci Transversal Xarxa d’Activitats Culturals. Projet lauréat de la plateforme Circus Next JTCE.

Gènere: circ
Durada: 60 minuts
Preu: 8 €

Amb aquest primer espectacle, els nois de Random busquen la frescor escènica i una sinceritat gairebé cruel, al mateix temps que porten diferents situacions ordinàries fins a l’extrem. Una història no creïble sobre les seves vides i del teatre en el qual es troben. Dos intèrprets, diàlegs pertorbadors i una realitat que els supera.

Els comentaris estan deshabilitats.