Sam & La Banda dels Reptes: 9 de març

Dissabte 9 de març a les 20 h

Sam & La Banda dels Reptes

Sam Ramos: veu i guitarra acústica
Coqui Castells: bateria
Miquel Serahima: violí i viola
Mar Bertran: veus i piano
Nan Mercader: percussió
Jordi Meda: saxo tenor i saxo baix
Xavier Figuerola: saxo tenor
Juanjo Molina: trompeta
Alan Pardo: guitarra elèctrica
Òscar Igual: acordió
Toni Ibáñez: baix elèctric

Gènere: música
Durada: 120 minuts
Preu: 15 € 

El 2014 és l’any que dona el tret de sortida a una idea musical que no pot seguir altre camí que el de convertir-se en projecte. Unes cançons que necessiten d’un equip que els doni vida, les carregui d’energia i les vesteixi de gala pel món. Melodies i paraules entrellaçades fruit d’un temps i un moment en què hi ha massa coses a dir.
Sam & La Banda dels Reptes va publicar el primer disc (Picap 2016), un àlbum cuinat a foc lent i amb molta cura,  que va rebre molt bones crítiques quant a producció, interpretació i composició.
Ara ens trobem en la segona aturada del camí: la presentació i edició del segon disc No  perdis mai el neguit de volar (Picap 2018), un cant fresc a la vida, l’amor i el comiat dels qui estimem. Un disc amb un plantejament més acústic i amb una  banda renovada en què gaudirem d’un enriquiment instrumental important, ja que s’hi ha afegit una secció de metalls, acordió i corda. Aquest disc ha estat gravat als estudis de RKM del gran Nan Mercader, i ha comptat amb la participació de músics molt reconeguts al país.

 

Els comentaris estan deshabilitats.