Saphie Wells & Swing Cats: 31 de març

Diumenge 31 de març a les 12 h

Festival Ressona
Saphie Wells & Swing Cats
Used to be Duke (Homenatge al compositor Duke Ellington)

Saphie Wells, veu
Joan Subirats, saxo
Marc Masagué, guitarra
Alejandro García Granados, contrabaix

Gènere: música
Durada: 75 minuts
Preu: 10 €

El swing està de moda i grups de nova generació com Saphie Wellls & The Swing Cats així ho legitimen. Saphie Wells és una de les veus més versàtils i seductores que han aparegut en el panorama jazzístic del país. Ara es presenta amb la seva proposta més personal no tan sols evocant les grans veus i compositors de jazz dels anys 30 i 40 del segle passat (Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Duke Ellington, George Gershwin i, fins i tot, Chet Baker), sinó incloent en el  repertori algunes peces tradicionals tocades per la màgia del swing. Sota l’escalf d’uns ballarins que coneixen molt bé la dinàmica del swing, Saphie Wells & The Swing Cats garanteix una vetllada de bona música en immillorable companyia.

 

Els comentaris estan deshabilitats.