Sàpiens: 6 d’abril

Dissabte 6 d’abril a les 20 h

Sàpiens

Text: Roc Esquius
Direcció: Sergi Belbel
Ajudant de direcció: Antonio Calvo
Repartiment: Mireia Portas i Enric Cambray
Espai sonor: Jordi Bonet
Escenografia: Sergi Corbera
Ajudant d’escenografia: Laura Clos (Closca)
Vestuari: Iztok Hra
Disseny d’il·luminació: Kiku Planas
Imatge: Roser Blanch
Producció executiva: Sergio Matamala, Clara Cols i Roser Blanch

Gènere: teatre
Durada: 85 minuts
Preu: 15 €

Ell és en Valentí Muntaner, el conseller de Salut del moment i, com a bon sàpiens, ha lluitat incansablement per ser qui és, per ser on és i per cuidar dels altres. També, com a bon sàpiens, està carregat de problemes, gairebé sembra ridículs i insospitats. Ella és la Marga Coll i tot el que ella és i representa canviarà completament la vida d’en Valentí. I no pararà fins a trasbalsar també la de tota la resta. Ella té una proposta que en Valentí no podrà acceptar, que ni tan sols podrà considerar. Però… la Marga ha arribat per quedar-se. De la manera més absurda. De la manera més eficient. Legalment. Per capgirar-ho tot.

Els comentaris estan deshabilitats.