Trio Lopez Petrakis Chemirani: 12 d’abril

Divendres 12 d’abril a les 21.30 h

Festival Labyrinth Catalunya
Trio López Petrakis Chemirani

Stelios Petrakis, Efrén López i Bijan Chemirani

Gènere: música
Durada: 90 minuts
Preu: 10 €

El més reeixit i internacional projecte d’aquests tres reconeguts músics crescuts en el si de diferents disciplines: Stelios Petrakis, un dels més reputats intèrprets cretencs de lira i llaüt de la nova generació, a més de lutier. Efrén López, multiinstrumentista valencià fundador de L’Ham de Foc i col·laborador en nombrosos grups dedicats a la música antiga europea i d’arrel, i el percussionista Bijan Chemirani, músic i hereu de la gran tradició del zarb persa a través de la seva família. Ens proposen un programa de composicions originals, basades en ritmes i modes de variada procedència: Creta i altres illes gregues, l’Europa medieval, Turquia i Iran, contingudes en els seus dos treballs discogràfics: Mavra froudia / Celles negres (2011) i Taós / Paó (2017).

Els comentaris estan deshabilitats.