Bollywood, Bombay, Barcelona: 19 d’octubre

Dissabte 19 d’octubre a les 20 h

Bollywood, Bombay, Barcelona
Duo Fàcil i Líquido Teatro

Eventbrite - Bollywood, Bombay, Barcelona - Duo Fácil i Líquido Teatro

 

 

Gènere: Teatre
Durada: 90 minuts
Preu: 8 €

Direcció: Juanjo Cuesta-Dueñas.
Dramatúrgia: Marc Rosich
Intèrprets: Marc Tarrida & Aribau, Abel Reyes & Alabart i Francesc Marginet & Sensada
Escenografia: Jairo Fuentes i Violeta Ollauri
Vestuari: Juanjo Cuesta i Fran de Benito
Assessoria de moviment: Palwinder Nijar i Esther Sabaté
Vídeo espectacle: Wasp Studio
Fotografia: Joan Parera i Blanca Pascual
Producció: Líquido Teatro en col·laboració amb Fundación Caja de Burgos i Ajuntament de Burgos
Ajudant de so: Guillem Fernández
Disseny de llums: Antoni Font

Imagineu com és la vida de tres joves immigrants indis que comparteixen pis a Barcelona? De cara enfora tothom fa el cor fort i en un ambient de camaraderia de mica en mica van aflorant les dificultats de trobar feina, la incomprensió dels veïns o la trobada amb persones que, d’una manera o altra, volen aprofitar-se d’ells. Tot es desenvolupa entre bromes i somnis, els dos elements que faciliten evadir-se dels seus problemes. Serà justament aquest component dels somnis el que introdueix directament l’ambient de les pel·lícules de Bollywood. Per això el ball, com un miratge de felicitat, irromp directament en la trama trencant el fil argumental i omple de cop l’escena de llum, música i brillantor.
Aquesta tragicomèdia, inspirada en una vivència real, utilitza l’humor per posar en escena la decepció que comporta el despertar del somni migratori, quan les il·lusions no es corresponen amb la realitat.

Els comentaris estan deshabilitats.