Imparables amb el Quartet Mèlt. ENTRADES EXHAURIDES: 18 de gener

Dissabte 18 de gener a les 20 h

Imparables amb Quartet Mèlt
Anexa

ENTRADES EXHAURIDES

Gènere: teatre musical
Durada: 90 minuts
Preu: 15 €

Guió, director i actor : Òscar Orbezo
Amb el Quartet Mèlt  : Carolina Alabau,  Eloi Fort, Ariadna Olivé i Oriol Quintana
Actor: Òscar Orbezo
Ajudant de direcció: Ota Vallès
Escenografia i vestuari: Jordi Bulbena
Coreografia: Anna Rosell
Direcció tècnica i il.luminació: Joan Segura
Disseny de so: Joan Artigas
Disseny de llums : Sergio Santafé
Muntatge audiovisual: Jofre Borràs
Imatge: Marc Nogué (20cmstudio)
Fotografia: Daniel Escalé

Quartet Mèlt us vol oferir un viatge en el temps i la música. Reviurem moments especials de la nostra història i quines eren les músiques que s’escoltava aleshores. El punt de partida serà els Cors de Clavé, quan encara no existia cap suport per escoltar música gravada. A partir d’aquí viurem d’entre altres èpoques els cabarets de Barcelona dels anys 20, la Catalunya republicana, la Guerra Civil, la visita dels Beatles, els Jocs Olímpics de Barcelona….

El Quartet Mèlt amb la seva versatilitat coral ens portarà cançons d’estils musicalment molt i molt diferents.  La part actoral i un audiovisual sempre present ens situaran  en l’atmosfera que es vivia a cada moment.

Un espectacle amb molt bona música,  tendresa,  grans dosis d´humor i a voltes, moments molt colpidors. En definitiva, un espectacle tal  com ha sigut la nostra història col·lectiva dels darrers 100 anys…. Seieu bé a la vostra butaca i cordeu-vos els cinturons. El nostre viatge comença i el volem compartir amb tots vosaltres. Benvinguts!

Els comentaris estan deshabilitats.