Pecats de Xocolata – Cia. Indòmit Teatre: 9 de febrer

Diumenge 9 de febrer a les 18 h

Pecats de xocolata
Cia. Indòmit Teatre

Gènere: Teatre
Durada: 90 minuts
Preu: 10

La Magda Rius és la propietària de la xocolateria “La caixa de bombons. Xocolata i altres pecats”. La crisi econòmica suposa un daltabaix pel negoci i la Magda ha d’idear una estratègia per capgirar la situació. Així doncs, durant la nit, la xocolateria es converteix en “La caixa de bombons. Club nocturn”, un local on la Magda i altres dones ofereixen diferents especialitats eròtiques. Les dues cares de “La caixa de bombons” conviuen amb harmonia fins que l’aparició d’un cadàver transforma la xocolateria en un sensual taulell de Cluedo. Qui és el mort? Quina és l’arma del crim? I sobretot, qui és l’assassí (o assassina)?

Magda: Lina Barroso
Dafne: Imma Nicolau
Nacha: Loli Sánchez
Jeanne: Gina Marrugat
Belva: Clara Barranco
Home: Ramon Escarrà
Direcció: Clara Barranco
Tècnic de llum i so: Roi Salom
Disseny gràfic i fotografia: Laura Capilla i Enric Planas.
Comunicació: Esther Rodríguez

Els comentaris estan deshabilitats.