Festival Labyrinth Catalunya (5a Edició): 3 i 8 d’abril

Divendres 3 d’abril i dimecres 8 d’abril a les 21.30 h

Festival Labyrinth Catalunya – 5a edició

  – sessió del dia 3 d’abril

 

 – sessió del dia 8 d’abril

Gènere: música
Durada: 80 minuts
Preu: 10 €

El Labyrinth és un dels principals centres d’investigació i aprenentatge de cultures musicals de diferents llocs del món, que té com a objectiu el manteniment d’aquestes tradicions i també la promoció d’un diàleg cultural global mitjançant la música. Aquest diàleg pretén posar l’èmfasi en la preservació de la integritat i la singularitat de cada tradició, fins i tot, el d’aquells llenguatges musicals que són més minoritaris i tenen un caràcter local. Al mateix temps, insta a l’intercanvi d’influències entre aquestes músiques de diversa procedència. El Labyrinth Musical Workshop va ser fundat l’any 1982 per Ross Daly, amb la finalitat de motivar els músics joves a participar de les diferents tradicions musicals del món en un entorn d’aprenentatge vivencial, participatiu i creatiu. Des de l’any 2002, la localitat cretenca de Houdetsi s’ha convertit en la seu d’aquest projecte, on s’organitzen cursos i tallers de música amb professors de renom mundial.
En aquest sentit, el projecte Labyrinth Catalunya és una iniciativa establerta des de l’any 2016 a Cardedeu, amb l’objectiu de promoure la tasca del Labyrinth Musical Workshop per terres catalanes i arreu del territori europeu. En aquests únics concerts l’orquestra compta amb la participació dels professors convidats en la 5a edició de Labyrinth Catalunya a Cardedeu.

Els comentaris estan deshabilitats.