Equipament tancat temporalment

Arran de l’epidèmia de coronavirus i atesa l’activació en fase d’emergència del Pla d’actuació del PROCICAT i del Pla Municipal d’Emergència de Cardedeu en fase d’emergència per emergències associades a malalties transmissibles de potencial alt risc, en reunió de coordinació s’ha acordat tancar el Teatre Auditori de Cardedeu, per això els propers espectacles programats a partir del 12 de març han quedat ajornats o cancel·lats.

L’obra de teatre “Els dies mentits” l’hem traslladat al dia 31 de maig a les 18 h, “Suite Toc número 6” al dia 30 de maig a les 20 h i l’espectacle familiar de Marcel Gros serà el dia 22 de desembre a les 17 h.
Pel que fa als 3 espectacles que formen part del Festival Ressona, durant els propers dies, us podrem comunicar si es podran dur a terme més endavant o no.

Tant bon punt puguem reobrir les portes, els que tingueu entrades, podreu venir a bescanviar-les per a les noves dates o, en cas que no us vagi bé, us farem la devolució.

Gràcies i salutacions,

Els comentaris estan deshabilitats.