A mí no me escribió Tennessee Williams – Cia. Roberto G. Alonso: 17 d’octubre

Dissabte 17 d’octubre a les 20 h

A mi no me escribió Tennessee Williams (porqué no me conocía)
Cia. Roberto G. Alonso

Gènere: dansa teatre
Durada: 70 minuts
Preu: 10 €

Una dona d’edat indefinida explica les seves recances. Amb un gust especial per la hipèrbole sentimental, exposa les desil·lusions que l’han convertit en la persona que és ara i s’emmiralla en la desmesura de les heroïnes de Tennessee Williams o en les dives de la cançó. Rere les seves històries apareix una figura desnonada emocionalment i econòmicament que lluita per la supervivència amb les armes de la ficció. Una peça amb dramatúrgia de Marc Rosich, que fa incursions en la dansa, el teatre gestual, el text clàssic, el playback, la cançó en directe i la performance, buscant la proximitat amb el públic en un escenari no convencional.

Creació: Roberto G. Alonso / Marc Rosich
Dramatúrgia i direcció: Marc Rosich
Intèrpret (senyora gran): Roberto G. Alonso
Vestuari: Roberto G. Alonso
Espai escènic i il.luminació: Víctor Peralta
Coreografia: Roberto G. Alonso
Producció: Cia. Roberto G. Alonso

Els comentaris estan deshabilitats.