Un dia qualsevol – Cia. Les Antonietes: 4 d’octubre

Dissabte 4 d’octubre a les 18 h

Un dia qualsevol
Cia. Les Antonietes

Gènere: teatre
Durada: 80 minuts
Preu: 15 €

Té setanta-set anys i es diu Marta. O, com a mínim, així li han dit fins ara. Però ella sempre s’ha volgut dir Solange. Aprofitant que el seu marit s’acaba de morir i ha hagut de traslladar-se a la residència Bon Repòs, ha decidit canviar-se el nom. Solange és molt més elegant. A la residència, hi coneixerà l’Ernest i el Mateu. Dos avis que malauradament s’han acostumat a avorrir-se i discutir passadís amunt, passadís avall. La influència de la Solange i les seves ganes de viure en l’apatia dels dos amics acabarà provocant un munt de situacions absurdes i divertides que complicaran i de quina manera, la vida de la Rosa, la directora de la residència.
Com diu un dels personatges: “la vida és massa curta per viure només cent anys”.

Autor i director: Oriol Tarrasón
Repartiment: Annabel Castan, Imma Colomer, Pep Ferrer, Quimet Pla
Adjunt a la direcció: Martí Torras Mayneris
Caracterització: Txus González
Moviment: Sebastian Garcia Ferro
Ajudant de direcció: Omar Bañón
Fotografia: David Tarrasón

Els comentaris estan deshabilitats.