Tota la meva intimitat – Cia. Sclaka’Sí Teatre: 23, 24 i 25 d’octubre

Divendres 23 d’octubre a les 21 h
Dissabte 24 d’octubre a les 20 h
Diumenge 25 d’octubre a les 18 h

Tota la meva intimitat
Scla’ka Si Teatre

Gènere: Teatre
Durada: 120 minuts
Preu: 8 €

Tota la meva intimitat (All this Intimacy) és un dels primers textos estrenats del reconegut dramaturg nord-americà Rajiv Joseph. Estrenada el 27 de Juliol de 2006 a Nova York, ha sigut representada arreu del món, tot i que fins ara, mai s’havia pogut veure a Europa.
Sota la forma de comèdia –amb moments hilarants-, s’amaga la tragèdia del protagonista, un poeta d’èxit, però desastrós a la seva vida personal fins al punt que en un període de 9 dies deixa embarassades a tres dones diferents. El no haver sabut gestionar les seves emocions i relacions l’aboca a desitjar el caos. I ens ho explicarà en primera persona, en una funció en que serem els seus confidents i a la vegada ens farà servir per verbalitzar totes les seves frustracions i la necessitat de poder sincerar-se amb algú de manera explícita i no a través de la poesia.
De tota manera, si hi alguna cosa que han destacat els diferents crítics teatrals, ha sigut que l’autor no cau en cap cas en un final propi de “culebrot” televisiu. Sense desvetllar el final si que podem dir que és un final honest. Com va dir el crític de The New York Times: “El seu moment més honest i sorprenent és el minut final, quan el riure esdevé absent”

Fitxa artística
Carles Cullell : Ty Green
Àlex Ferre : Seth
Judith Aguilar : Becca
Lucía Aldabalde : Maureen
Clara Avecilla : Jen
Anna Vila : Franny

Direcció de Pep Duran
Disseny d’il·luminació: Enric Tarragó
Poemes addicionals: Núria Busquet
Fotografies: Fernando Gallardo
Disseny gràfic: Clara Avecilla i Sergi Judici

Col·laboracions especials (veus en off):
Jordi Cadellans, Àurea Márquez, Oriol Genís i Sílvia Sabaté

https://totalamevaintimitat.blogspot.com/

Els comentaris estan deshabilitats.