Eléonore Fourniau & Labyrinth Ensemble: 1 de novembre

Diumenge 1 de novembre a les 20 h

Festival Labyrinth

Eléonore Fourniau & Labyrinth Ensemble: Música d’Anatòlia

Gènere: Concert
Durada: 70 minuts
Preu: 10 euros

Amb la seva rica veu i la seva poderosa interpretació, Eléonore Fourniau canta als pobles d’Anatòlia. Després de volar a Turquia el 2010 amb un bitllet d’anada i una motxilla, es va enamorar de la diversitat cultural d’aquesta regió, i va passar més de sis anys estudiant les músiques i llengües turques i kurdes. Aclamada internacionalment per la qualitat de la seva interpretació de la música kurda, canta també en altres llengües anatòlies (turc, laz, armeni, etc.) S’acompanya d’un llaüt de tres cordes, el saz, l’instrument sagrat del poble aleví, i la viola de roda, instrument occidental d’origen medieval que evoca les muntanyes d’Anatòlia o les planes de Mesopotàmia entre els seus dits.  

Eléonore Fourniau – veu, saz, viola de roda
Efrén López – saz, ud, buzuq, rabab
Alexandre Guitart – bendir, tombak, erbane
Christos Barbes – ney, kaval
Mahdi Gheitasi – daf
Ignacio Sabadell – contrabaix

Els comentaris estan deshabilitats.