Vespres de la beata verge – Oriol Genís: 20 de desembre

Diumenge 20 de desembre a les 18 h

Vespres de la Beata Verge

d’Antonio Tarantino
Cia. Centaure Produccions

Gènere: Teatre
Durada: 65 minuts
Preu: 10 euros

Un pare ha vingut a recuperar el cos del seu fill, que s’ha suïcidat a les aigües de la base d’hidroavions. Mentre espera que s’acabi l’autòpsia, en la foscor d’un dipòsit de cadàvers, evoca com va ajudar aquell fil – simulant que en secundava la bogeria- a afrontar i a superar els obstacles i paranys del traspàs durant el transcurs d’una tumultuosa trucada telefònica nocturna. Una decisió extrema genera una entesa fatal en un llenguatge extrem: o millor dit, capaç de desfer els nusos d’una existència “dramàtica”, densa en problemes dispersos, en accidents. Allò que pot afavorir, fora de qualsevol litúrgia, el retrobament amb el mite. Un pare ha vingut a recuperar el cos del seu fi

Fitxa artística:
Pare: Oriol Genís
Fill mort: Guillem Gefaell
Direcció: Jordi Prat i Coll
Traducció: Albert Arribas
Escenografia: Ricard Prat i Coll
Il·luminació: David Bofarull
Disseny de so: Damien Bazin
Direcció Tècnica: Bernat Jansà
Fotografia: David Ruano
Caracterització: Toni Santos
Construcció escenografia: Josep Castells
Amb el suport de Nau Ivanow, Sala Beckett

Els comentaris estan deshabilitats.