Els dies mentits – Sala Flyhard: 15 de novembre

Diumenge 15 de novembre a les 18 h

Els dies mentits
Sala Flyhard

Gènere: teatre
Durada: 75 minuts
Preu: 8 €
Espectacle no recomanat per a menors de 16 anys

Una dona que ha viscut amb la seva mentida durant 15 anys. Una dona que
ha intentat ordenar-la meticulosament, dia rere dia, en un calendari. Una
dona que ha intentat que aquesta mentida mai surti al seu món real. Una
dona que no té orgasmes. Una dona alliberada que sap ben poc de la seva sexualitat i del seu plaer, però que mostra a la societat tot el contrari. Una dona que se sincerarà per primera vegada davant de tothom.
ELS DIES MENTITS és un calendari de totes aquelles mentides que hi ha en el món del sexe, les que ens diem a nosaltres mateixos, les que ens diuen els altres i les que acabem dient per sentir-nos integrats dins d’una societat sexualitzada. Unes mentides que fan la nostra vida més bonica i plaent però que, alhora, poden ser còmiques, absurdes i esquinçadores. A partir de dones reals i anònimes i la seva experiència, s’ha escrit ELS DIES MENTITS, un monòleg que parla de l’absència d’orgasmes en les relacions sexuals i del tabú que això suposa en una societat on cal tenir una sexualitat plena per sentir-se integrat. Un text escrit des de les mentides que ens diem i ens diuen.

Dramatúrgia i direcció: Marta Aran
Repartiment: Lara Salvador
Ajudantia de direcció: Muguet Franc
Escenografia i vestuari: Elisenda Pérez
Disseny de llums i espai sonor: Xavi Gardés
Imatge espectacle: Marta Font
Projeccions vídeo: Alejo Levis
Fotografia espectacle: Roser Blanch

Els comentaris estan deshabilitats.