Hai, la pescadora de somnis – Cia. Giramàgic: 21 de desembre

Dilluns 21 de desembre a les 17 h

Hai, la pescadora de somnis
Cia Giramàgic

Gènere: familiar ( a partir de 3 anys)
Durada: 55 minuts
Preu: 5 euros

Hai, la pescadora de somnis és un conte indígena amb màgia, teatre visual i d’objectes.
El conte de la pescadora de somnis narra, a través de metàfores visuals i màgia, el navegar de Hai i la seva tribu ( el públic) pel oceà de la imaginació. Allà ells trobaran la clau que obrirà la gàbia ( les nostres pors i creences) i alliberarà l’ocell ( la nostra essència creativa).
Hai convida el públic a submergir-se en aquest viatge oníric com un cor, de vegades en forma de gestos i altres en forma de cant. Acompanyant la protagonista en la seva aventura per la llibertat, en una experiència psico-màgica on, finalment, ens llibertem tots.

Fitxa artística:
Idea i creació: Joana Rhein i Miquel Crespi
Direcció: Miquel Crespi i Joana Rhein
En escena: Joana Rhein
Musica original: Mario Cortizo

Els comentaris estan deshabilitats.