Suite TOC número 6 – Cia. Les Impuxibles: 21 de novembre

Dissabte 21 de novembre a les 20 h

Suite TOC número 6
Cia. Les Impuxibles

Gènere: multidisciplinar
Durada: 80 minuts
Preu: 15 €

Quins són els paràmetres que defineixen una societat sana? Les Impuxibles, la companyia de les germanes Clara i Ariadna Peya, han creat amb Judith Pujol i María Velasco un concert, un espectacle, un espai fronterer d’identitats velades per donar llum a un tema silenciat i amb poc espai en la nostra societat: la simptomatologia del TOC (Trastorn Obsessiu Compulsiu). Una aproximació en primera persona a la perifèria dels discursos oficials i una reivindicació dels col·lectius silenciats i la desestigmatització dels trastorns mentals. Una diagnosi transformada en un intens i alliberador viatge compartit. Un espectacle multidisciplinari per parlar d’un tema tabú, la salut mental.

Espectacle accessible en Llengua de Signes Catalana.

Autoria: Les Impuxibles, Judith Pujol i María Velasco
Direcció: Ariadna Peya i Clara Peya
Intèrprets: Clara Peya, Ariadna Peya, Pau Vinyals, Èlia Farrero i Adrià Viñas
Composició i interpretació musical: Clara Peya
Coreografia: Ariadna Peya
Textos: María Velasco
Traducció: Judith Pujol

Els comentaris estan deshabilitats.