A tientas – Irma Borges: 29 de novembre

Diumenge 29 de novembre a les 18 h

A Tientas
Cia. Isabela Méndez

Gènere: Teatre i narració oral. L’experiència d’una actriu amb baixa visió
Durada: 75 minuts
Preu: 8 euros

“Els prejudicis són una altra forma de ceguesa”

Una actriu, un escenari buit, el silenci i la paraula. A Tientas és un espectacle singular que ens porta pel recorregut emocional de la seva protagonista: una actriu amb baixa visió en un món on la gelosia, els prejudicis i la falta d’empatia formen part d’un càsting difícil d’esquivar.
Isabela ens convida a conèixer múltiples anècdotes on l’humor emergeix per a trobar-se amb el drama de viure a tientas. On el riure ens deslliura de la ignorància i el plor ens convida a reflexionar.
Isabela Méndez una actriu veneçolana amb gran trajectòria en televisió, cine i teatre que decideix comptar al públic la complexitat del seu recorregut per diferents escenaris i ciutats del món, a causa del seu singular diagnòstic de baixa visió (atròfia bilateral del nervi òptic). A través de la fusió del teatre i la narració oral es viuen diferents ambients emocionals que porten al públic del riure a la reflexió.
Aquest espectacle sorgeix d’una necessitat personal i artística de la protagonista, donar veu a través d’una estètica diàfana i potent a la seva particular situació visual i a les maneres que ha trobat de sobreposar-se als obstacles. En el desenvolupament de la trama podem reconèixer-nos tots els éssers humans, perquè ningú està exempt de limitacions.

Fitxa artística:
Intèrpret: Isabela Méndez
Dramatúrgia: Irma Borges i Isabela Méndez
Direcció i producció: Sol Àngel Borrero
Fotografia: Daniela Erminy

Els comentaris estan deshabilitats.