Los detectives de la irrealidad – Cia. Dominik Borucki: 4 de desembre

Divendres 4 de desembre a les 21 h

Los detectives de la irrealidad
Cia. Dominik Borucki

Gènere: dansa
Durada: 60 minuts
Preu: 10 €

Més de 140 milions de persones en el món pateixen trastorns bipolars. Altres 25 milions de persones en el planeta han sofert experiències amb símptomes esquizofrènics. El nombre de persones diagnosticades bipolars augmenta cada any a Espanya. En els últims 15 anys les xifres de persones amb episodis de salut mental han augmentat gairebé un 20%. A Espanya el 30% dels joves entre 15 i 29 anys han sofert símptomes de trastorn mental en l’últim any.
En Els detectius de la irrealitat m’interessa acostar-me a aquest bast camp de les experiències límit que implica la salut mental. Per a submergir-nos en aquest àmbit necessitem actuar realment com a bons detectius, treballant amb l’exactitud i el detall requerit per a atendre la complexitat de la condició humana. Aquest àmbit encara no integrat i marginat en la nostra societat m’interessa pel seu potencial vital, pel seu potencial de completar i ampliar l’experiència de la vida.
Els detectius de la irrealitat és un treball multidisciplinari al voltant del cos i la construcció de la realitat.

Un projecte de dansa contemporània de Dominik Borucki amb la collaboració de XGUIX  (disseny de so i d’imatge), Gema Díaz (ballarina i coreògrafa), Radio Nikosia i alguos dels seus integrants.

Intèrpret: Dominik Borucki i Plácida Pajares
Fotografia: Mar Perla

Els comentaris estan deshabilitats.