Los detectives de la irrealidad – Cia. Dominik Borucki: 4 de desembre

Divendres 4 de desembre a les 21 h

Los detectives de la irrealidad
dedicat a Solaris de Lem i Tarkovski
Cia. Dominik Borucki

Gènere: dansa
Durada: 60 minuts
Preu: 10 €

 

“Los detectives de la irrealidad” és una peça sobre la bogeria. La possibilitat i trets de la bogeria es troben en tot ésser humà. Són profundament humans. En algunes persones estan tan pronunciats que els costa sostenir-se en la realitat compartida, mentre l’estructura psíquica d’unes altres té suficient rigidesa per a no amenaçar el seu equilibri personal.
“Los detectives de la irrealidad” és un homenatge al planeta Solaris de Stanislav Lem i d’Andréi Tarkovski, un homenatge a tots aquests éssers humans, siguin artistes, científics, psicoterapeutes o cercadors espirituals, siguin ‘malalts mentals’ o ‘normals’, que estan en el viatge, en la cerca d’afrontar a les seves creacions interiors, amb la necessitat o l’intent de transitar a un altre territori de canvi i connexió amb la seva ser.

Dominik Borucki és ballarí, coreògraf, professor de dansa i psicoterapeuta corporal. Ha nascut a Alemanya i resideix a Cardedeu. Ensenya dansa i presenta els seus espectacles en més 15 països d’Europa, Amèrica i l’Índia. Ha estat nominat finalista del preu *DansaCat 2012, un premi de dansa a Catalunya, en la categoria “trajectòria professional”.

Una peça de dansa contemporània de Dominik Borucki (idea, direcció i interpretació)
amb la col·laboració de Plácida Pajares (interpretació i co-creació), xguix (disseny de so i d’imatge), Christos Barbas (música). Xavi Valls (disseny de llums) Jacint Todó (pintura), Rosa Ballarín i Kallina Tzanaki (vestuari)

Gràcies a Radio Nikosia, As d’Arts, Gema Díaz
Co-producció: Ajuntament de Cardedeu

Els comentaris estan deshabilitats.