Lluís Gavaldà amb Joan Pau Chaves (Tastautors): 30 de gener

Dissabte 30 de gener a les 19 h

Laia Llach (telonera)
LLUÍS GAVALDÀ AMB JOAN PAU CHAVES

Gènere: música
Durada: 180 minuts
Preu: 15 €

Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves ofereixen un concert íntim i especial, on sonaran cançons d’ Els Pets i també altres composicions i versions més amagades. En petit comitè , els dos músics aniran interpretant les cançons que les persones assistents hauran triat prèviament, amb un joc de complicitats que descobrirà anècdotes i potser també alguna intimitat.


Laia Llach és una jove cantautora vallesana que ja ha voltat per diversos festivals del país, amb la seva prometedora sensibilitat i tendresa sobre l’escenari, amb lletres personals i versions amb segell propi. Es farà acompanyar pel músic cardedeuenc Cesc Martorell.

Tertúlia oberta “I si parlem de música amb Lluís Gavaldà?”
amb Joan Gener a les 17 h.
Cal inscripció prèvia (de franc) a esquellot@gmail.com o 678963535 (només whatsapp).

Els comentaris estan deshabilitats.