Reines de Shakespeare: 16 de gener

Dissabte 16 de gener a les 20 h

Reines de Shakespeare
Cia.  Teatre Principal de Maó i Teatre Principal de Palma i la Clota Companyia de Teatre

Gènere: teatre
Durada: 75 min
Preu: 10 euros

Per una raó difícil d’aclarir, les Reines de Shakespeare (Cleopatra, Lady Macbeth, Titània i Margaret d’Anjou) surten -o s’escapen- de les seves respectives obres i es troben en un mateix, tronat, escenari. Juntes, no desaprofiten l’ocasió, reviuen i comparteixen les passions que sacsegen les seves vides, allò que les converteix alhora en semblants i diferents: el pes de la corona, les fallides promeses d’amor, l’ambició pel poder, el jou dels homes covards, la humiliació, la guerra, la desemparança, la derrota i el desig de morir davant la ignomínia. Rialles i plors, coratge i por, atracció i fàstic, victòria i fracàs… contraris tan barrocs com globals. Una inesperada i perillosa posada en comú amb conseqüències impredictibles.

Els comentaris estan deshabilitats.