Pugilatus- Escarlata Circus: 20 de febrer

Dissabte 20 de febrer a les 20 h

PUGILATUS
Cia. Escarlata Circus

Espectacle que forma part del projecte GPS- IMAGINARI ESCARLATA

Gènere: Circ ( Espectacle recomanat a partir de 15 anys)
Durada: 60 minuts
Preu: 10 euros

Pugilatus una experiència teatral oberta i tancada a quatre costats, on públic i actors comparteixen el mateix espai. En aquest quadrat els dos actors giraran en rodó; l’educació, la religió, el menjar, la vida, la mort, seran eixos per viure o morir en aquest periple teatral.

El públic és rebut a un ritual. La barreja amb Jordi Aspa i Piero Steiner dóna com a resultat un viatge còmicodramàticpoèticorporal on la història neix de les seves pròpies entranyes. No són un entrenador i un boxejador, ni són mare i fill i tampoc són Don Quixot i Sanxo Pança. Són uns xarlatans de l’absurd i uns visionaris de l’ordre del món. Ens parlen dels orígens de tots; ens parlen del que els ha alimentat; ens parlen de les pors i dels seus triomfs; ens parlen de les creences. Pugilatus és un ball d’emocions i d’històries que busquen l’origen del seu sinó. És un combat de boxa entre la força i el sentit comú. És una humanitat retrobada enmig del drama d’un tomàquet escalivat al servei d’una lassanya salvatge. És un estat mòrbid en la vida del pensament d’un plat de pernil. És una festa d’enterrament de tot allò que vulguem enterrar.

Fitxa artística
Idea i Guió: Piero Steiner i Jordi Aspa
Intèrprets: Piero Steiner i Jordi Aspa
Còmplice dramàtic: Andrés Lima
Acompanyament artístic: Bet Miralta
Disseny llums: Keith Yetton · A.A.I
Espai i Escenografia: Jordà Ferrer · Antigua & Barbuda
Consells vestuari i atrezzo: Lluc Castells
So: Roc Mateu
Fotos: Gina Aspa

Els comentaris estan deshabilitats.