Söns – Cia. Pels més menuts: 21 de febrer

Diumenge 21 de febrer a les 10, 11, 12, 16 i 17 h

Söns. Concert pels més menuts
Cia. pels més Menuts

Gènere: Familiar
Durada: 25 minuts
Preu: 5 €
Recomanat per infants de 0 a 2 anys. No recomanat per a infants majors de 3 anys.

Sota una atmosfera onírica, rústica, i circense, SÖNS, vol ser una experiència sensorial per als nadons de casa (0-2 anys) i les seves famílies, amb un format on la proximitat el farà especial, proper i màgic.
Aquest espectacle vol anar més enllà de ser una experiència d’un concert en viu.
Söns és un viatge per diferents escenes musicals, sons, olors, imatges poètiques, hombres màgiques,… un viatge a l’interior dels nostres millors somnis.
El repertori musical serà un recorregut per clàssics de Saint-Saens, Debussy, Txaikovski, Bach, Satie, … i també peces actuals que faran de banda sonora d’un espai on la poesia sonora i visual es faran realitat.

Aquest espectacle està pensat per tal que les distàncies de seguretat pel contagi del COVID19 estiguin garantides en tot moment sense perdre la necessària proximitat entre els instruments i els nadons. Els passis es faran amb un nombre limitat de famílies (de 8 a 10), les zones quedaran delimitades pels focus, només demanarem a les famílies que siguin elles les responsable de tenir el fill a coll i que no surti a l’escenari per apropar-se als músics o altres infants. En aquests cas seran els músics els que s’aproximaran (a una distància de seguretat mínima) a les famílies.

Fitxa Artística:
Faló Garcia i Pellejà – Veu i guitarra
Adrià Bauzó – Saxo baríton, tenor, i flauta.
Xavi Molina- Saxo tenor, clarinet, clarinet baix
Pau Sánchez – Acordió, saxo soprà, flauta, i piano.
Jana Garcia i Noguera: Ballarina
Xavi Feliu: Disseny de llums
Artestudi: Escenografia
Xavier Segura: Andròmines

Els comentaris estan deshabilitats.