Replecs – Cia. Isabel Vinardell: 10 d’abril

Dissabte 10 d’abril a les 20 h

Replecs
Cia. Isabel Vinardell

Gènere: dansa
Durada: 60 minuts
Preu: 10 €

Isabel Vinardell ens presenta “Replecs”, una història plegada d’origami, música amb influències provinents de la polifonía, dansa i projeccions mapping.
El temps actual ens demostra que la percepció de la solidesa de les estructures establertes és canviant, i sovint errònia. La nostra societat es construeix sobre paràmetres estructurals d’aparença robusta. Res més lluny de la realitat. La fragilitat s’ha obert pas. 
La rigidesa de certs vestigis socials i culturals s’ha trencat, convidant-nos a la reflexió i a les noves formes de fer. Som éssers evolutius, i ens devem a això.
El retorn a la simplicitat, a l’essència, així com la contemplació davant les transformacions socials i personals és avui un imperatiu. Els llaços entre habilitats col·lectives i pulsions individuals, una manera de supervivència. I els espais per a la reflexió i la reconstrucció, necessaris. I així, el temps reclama el seu lloc en tot això per a la celebració de cada plec. 

ISABEL VINARDELL Cantant i ballarina
Aquesta inquieta ballarina i cantant es dedica professionalment al món de la música i de la dansa des de l’any 2001, realitzant actuacions per: Japó, Algèria, Jordània, Finlàndia, França, Bèlgica, Holanda, Itàlia, Alemanya… amb diferents formacions del panorama musical.
Les seves ganes de viatjar i conèixer món la van portar a enredar-se en el seu primer projecte musical en el qual va treballar: Cheb Balowski, al costat dels quals va gravar tres discos i va realitzar nombroses gires nacionals i internacionals. 
Un dels seus projectes musicals, “Alkut”, va ser seleccionat per Rubén Blades en SHDB. Ha col·laborat en discos de diferents artistes: Calima, Morosito… Com a ballarina ha participat en els videoclips de Txarango, Ojos de Brujo, Dj Vadim… i fou seleccionada per Cirque du Soleil en l’audició de 2012. Ha coreografiat i participat en diferents espectacles: “Tácata” (2009) (co-dirigit conjuntament amb Marcel Pie) es va presentar en el Festival de flamenc de Ciutat Vella (tapeos). També va participar en l’espectacle “Volver2” (2010, Morioka, el Japó). Ha coreografiado diferents watershows (fonts) com Les Fonts Bessones de Plaça Catalunya, Yeni Hayat (l’Azerbaidjan), Sochi (Russia) (2016).
Actualment és també la cantant femenina de l’espectacle Flamenkat, del Palau de la Música Catalana (desde el 2016 fins a l’actualitat).

Fitxa artística:
Direcció: Isabel Vinardell
Ajudant de direcció: David Teixidó
Fotografia: Quim Vives
Composició musical, coreografia i disseny de vestuari: Isabel Vinardell (veu i dansa)
David Teixidó (actor, veu i dansa)
Producció musical: Carlos Cuenca (bases electròniques)

Els comentaris estan deshabilitats.