ENTRADES EXHAURIDES Cobertura – Cia. Total Memos: 24 d’abril

Dissabte 24 d’abril a les 20 h

Cobertura
Cia. Total Memos amb Clara Segura i Bruno Oro

Gènere: teatre
Durada: 90 minuts
Preu: 20 €

ENTRADES EXHAURIDES

El Guillermo Peñalvar, un director de cinema argentí, ha d’enfrontar-se amb el passat al rebre un homenatge per la cèlebre pel·lícula que el va dur a la fama i a conèixer la seva actual parella, l’actriu Roxana.
En l’actualitat, 10 anys més tard del rodatge, la parella pateix una crisi que només fa que agreujar-se amb l’edat i l’auge de les noves tecnologies. La Roxana, per la seva part, és una icona feminista a les xarxes i la seva carrera està en un gran moment, mentre que la trajectòria d’en Guillermo viu un evident declivi i té problemes de salut.
La projecció de la pel·lícula els pot fer recordar allò que els va unir, però una avaria general en el sistema atura l’esdeveniment i fa perillar totes les connexions. Aconseguirà la Roxana recuperar aquesta connexió, o podran viure sense ella?

Direcció: Clara Segura
Dramatúrgia: Bruno Oro i Alejo Levis
Amb: Bruno Oro i Clara Segura
Escenografia: Alejo Levis
Vestuari: Maria Armengol

Els comentaris estan deshabilitats.