NOVA DATA!! Replecs – Cia. Isabel Vinardell: 15 de maig

NOVA DATA!!

Dissabte 15 de maig a les 20.30 h

Replecs
Cia. Isabel Vinardell

Gènere: dansa
Durada: 60 minuts
Preu: 10 €

Isabel Vinardell ens presenta “Replecs”, un espectacle multidisciplinar que combina diferents arts: la música, la dansa, les projeccions audiovisuals, el disseny de vestuari i els efectes de llum i so. La seva passió per la recerca l’ha dut a incorporar nous materials i tecnologies a l’escena, creant un univers plàstic ric i personal.Els temps que vivim conviden a la reflexió, la contemplació i l’exploració de noves formes de ser i fer. Replecs és un esclat de llums i sons que impacten els sentits. Però res més lluny dels focs d’artifici. És una invitació a plegar-nos i replegar-nos, com ho fa un senzill full de paper plegat, un origami, dins un món bell, lluminós i sorpresiu que busca el retorn a allò que és simple i essencial. Els artistes que acompanyen a la Isabel Vinardell en la seva proposta escènica, provenen també de diferents àmbits expressius: la lírica, el flamenc, el ball contemporani… Plegats, comparteixen l’escenari  i ens fan partíceps de la celebració de cada plec. Obrint un procés creatiu que ha començat durant aquest confinament i compta amb la participació d’artistes de la zona. 

 

Direcció, composició musical i disseny d’escenografia, cantant i ballarina: Isabel Vinardell
Ajudant de direcció: David Teixidó
Coreografia: Isabel Vinardell i Arias Fernández
Producció musical i disseny d’espais sonors: Joel Condal -Eslàstica
Ballarí: Arias Fernàndez
Cantant: Miguel Gómez
Baixista/guitarrista: Enric EZ
Disseny de vestuari: Isabel Vinardell i Alba Viader
Confecció vestuari: Alba Viader
Disseny tècnic audiovisual: Xavier Gibert
Projeccions audiovisuals: Marcel Pie, Taller Estampa
Disseny de llums: David Bofarull
Tècnic de so: Jonbi Belategi
Producció: AMICI MIEI, Júlia Simó
Ajudant de producció: Susanna Cabiscol 

Els comentaris estan deshabilitats.