Nit de Ragues (Festival Labyrinth): 30 de maig

Diumenge 30 de maig a les 18 h

Festival Labyrinth Catalunya 6è Edició

Nit de Ragues amb Jordi Prats & Ciro Montanari feat. Güngur Ensemble

Gènere: Concert
Durada: 90 minuts
Preu: 10 €

Els Ragues, atmosferes melòdiques de la música clàssica de l’Índia del nord, van ser i continuen sent compostos tenint en compte els diferents moments del dia i de la nit. L’hora és la llum que canvia durant la rotació de la Terra en funció del Sol i de la Lluna, i aquest és un dels fets que es pren com a inspiració primordial en la creació de diferents melodies. Trobem també Ragues que expressen una estació, com la temporada dels monsons o l’arribada de la primavera. La música en sí és la celebració dels cicles naturals i de totes les emocions o rasa, suc, essència que el músic intenta expressar seguint el camí melòdic que cada raga posseeix.


Jordi Prats: Sarod
Ciro Montanari: Tabla
Claudia Madhurima: Violí
Toni Calvo: Sitar

Els comentaris estan deshabilitats.