Salomé – Cia. La cremosa: 10 d’octubre

Diumenge 10 d’octubre a les 18 h

Salomé
Cia. La cremosa

Gènere: teatre
Durada: 85 minuts
Espectacle en català
Preu: 10 €

Espectacle amb la promoció de 2 entrades amb el 50% de descompte vàlid fins el dilluns 27 de setembre (si vas assistir a la presentació de la programació)

Allò que ha fet que la Salomé d’Oscar Wilde passi a la història (fent-la perviure als escenaris) és la consideració que li atribueix un tarannà provocatiu, eròtic, violent i sacríleg. És evident que és una peça eròtica i violenta. Però també és evident que és una peça molt delicada, d’orfebreria i molt subtil. El seu simbolisme fa que el subtext contingui tots els elements essencials que volia expressar Wilde i que també haurien estat provocadors al seu temps. No obstant, allò que ha reeixit ha estat la primera capa i la més superficial: la de la violència, la bogeria i l’antireligositat.
És necessari conèixer Wilde i Salomé des del punt de vista de les relacions entre els personatges i els seus drames que col·lideixen. És en la part emocional, en el desig, en els ulls que no es topen, en els cossos que es reclamen, en les paraules que no es diuen, en com es diuen les paraules, en la musicalitat, en el ritme i en la cadència, que l’obra pren el seu vertader significat i la raó de ser. I on rau la tragèdia i la contemporaneïtat.

Intèrprets:
Salomé: Júlia Genís
Herodes: Pau Oliver
Herodies: Zúbel Arana
Iokanaan: Roger Sahuquillo
Narraboth: Guillem Font
Patge d’Herodies: Dani Mallorquín

Direcció: Josep Maria (Mia) Parcerisa
Escenografia: Guillem Martí
Fotografia de Salomé: Gerard de Prado

#espectacleKM0   #CensCultural  #teatre

Els comentaris estan deshabilitats.