Muuuun – Cia La Curiosa: 24 d’octubre

Diumenge 24 d’octubre a les 17 h

Muuuun
Cia. La Curiosa

Gènere: Familiar (recomanat per infants a partir de 2 anys)
Durada: 45 minuts
Espectacle sense text
Preu: 5 euros

MUUUUN és un espectacle que sorgeix del joc, de l’exploració i de la cerca sense paraules d’un llenguatge comú. L’expressió plàstica i la musical interaccionen en un espai íntim i proper. El moviment d’una inspira els sons, la musicalitat de l’altre ens omple de colors i formes.

MUUUUN consta de 6 petites peces, que nosaltres denominem Quadres Sonors. Al ritme que marca la música, i amb les possibilitats que ofereix la llum del projector combinada amb els diferents materials, les imatges es van creant i desenvolupant en directe.

Creadores i intèrprets:
Alba Marina Ribera ( plàstica- manipulació)
Clàudia Gómez ( musical-sonora)

#espectacleKM0   #CensCultural  #suportalacreació  #Cardedeuinspirantcultura #teatredobjectes  #música  #familiar

Els comentaris estan deshabilitats.