voloV – Cia. TQM: 30 d’octubre

Dissabte 30 octubre a les 20 h

Espectacle que forma part del projecte Inspira Cultura : En residències

voloV
Cia. TQM

Gènere: Circ -Música.
Disciplines: trapezi doble, corda llisa, corda volant, acrobàcies i dansa
Tots públics
Durada: 60 minuts
Espectacle sense text
Preu: 10 €

El Col·lectiu TQM neix de la unió de les companyies La Fem Fatal, Circonautas, Mila Martínez i Matias Kruger. Totes elles companyies consolidades, que uneixen el seu bagatge, experiència i amor per la professió, per presentar VoloV. 4 artistes de circ multidisciplinaris, 2 musics multinstrumentals. Es la seva primera creació conjunta, però ja porten temps, col·laborant d’una manera o altra, en varis projectes. 

“VoloV” és un vaixell en constant moviment. Una nau que es trasllada d’un paisatge a l’altre; per mar, per aire i fins i tot per la sorra del desert. El rumb no està traçat i tampoc importa que els espera més enllà. Els guia la música de cada paisatge, el vent, els insectes, les tremolors, la quietud i l’acció.  L’ara és ara i el seu present només d’ells mateixos. Busquen altres mons, altres maneres. El viatge implica descobrir nous territoris. Nous espais que evoquen els ocells, els astres, indrets plens de sorra i d’aigua. I també implica descobrir se a un mateix. Una metàfora del viatge emocional de la vida.

Fitxa artística

Intèrprets:  Matias Kruger, Asvin López, Toni Gutiérrez, Mila Martínez, Tanja Haupt, Nacho López
Recerca, autoria i direcció: Col·lectiu TQM
Composició musical: Nacho López i Tanja Haupt
Direcció musical: Nacho López
Disseny d’il·luminació: Mateo Martínez
Mirada externa: Jose Puchades (Putxa, Zero en Conducta))
Assessorament en moviment: Miquel Barcelona i Antonia Ruiz  
Vestuari: Mina Trapp  

#espectacleKM0   #CensCultural  #suportalacreació  #Cardedeuinspirantcultura #circ  #música #espectaclepremiat

Els comentaris estan deshabilitats.