Talking Heads – Cia. Petit Comitè: 6 de novembre

ESPECTACLE CANCEL·LAT

La companyia ha suspès la gira prevista de l’espectacle.
Des del TAC procedim a la devolució dels diners a tots els espectadors.

La devolució es farà a través del mateix canal usat en la compra. En el cas de compra presencial cal adreçar-se al punt de venda a Vil·la Paquita (de dimecres a divendres de 9.30 a 14 h). Qualsevol consulta feu un correu a teatre@cardedeu.cat. Disculpeu les molèsties.

Dissabte 6 novembre a les 20 h

Talking Heads d’Alan Bennett
Cia. Petit Comitè

Gènere: teatre
Durada: 100 minuts
Espectacle en català
Preu: 12 euros

Sinopsi
Talking Heads és una sèrie de monòlegs que Alan Bennett va escriure originàriament per la BBC ( els sis primers episodis van retransmetre’s el 1988, i els sis següents, al cap de 10 anys, el 1998). Aquets monòlegs- interpretats per actors i actrius de primera fila, van ser molt populars i van traslladar-se a la ràdio i al teatre. Tot i que les peces aborden qüestions diverses, hi ha alguns temes recurrents, com la mort, la malaltia, la soledat, i el sentiment de culpa. Fusionant la comèdia i la tragèdia amb una habilitat diabòlica, Alan Bennett construeix un mosaic d’històries domèstiques sobre la fragilitat humana en un entorn que recorda el Leeds natal de l’autor. L’espectacle que proposem presenta tres dels monòlegs inclosos en Talking Heads, tots ells interpretats per dones: “The hand of God”, A Bed Among The Lentils” i Nigths in the gardens of Spain”.

Fitxa artística
Autor: Alan Bennett
Traducció: Anna Soler Horta
Direcció: Lurdes Barba, Imma Colomer, Lina Lambert

Intèrprets:
CELIA ( “The han dog God”): Imma Colomer
SUSAN ( “A bed among the lentils”): Lina Lambert
ROSEMARY (“Nights in the garden of Spain2): Lurdes Barba

Disseny de llums: Xènia Cubí
Escenografia i vestuari: La companyia
Disseny i producció artística: Montserrat Prat
Producció Executiva: Judit Ferrer
Productora: Escenapart
Fotografia: Gerard Lázaro

TALKING HEADS | Misitio (escenapart.cat)

Els comentaris estan deshabilitats.