Exposició Un jazz més íntim

Espai expositiu del vestíbul

Un jazz més íntim
A càrrec d’Alba Morera & Hal Masonberg

Des del 7 de novembre de 2021 al 13 de febrer de 2022
Horaris: Els dies de funció al TAC a partir d’1 hora abans de l’inici de la funció
Preu: Entrada gratuïta

Exposició formada per una trentena de fotografies dels músics i grups que han format part de la programació del 50è aniversari de la primera Nit amb Jazz de Cardedeu.  Un seguiment que ha fet principalment l’Alba Morera i amb participació del seu col·laboració de Hal Masonberg i que ha comptat amb la col·laboració de les entitats i col·lectius organitzadors del 50è aniversari del Jazz Cardedeu, Amics del GAT i ASMUCA.

L’exposició vol mostrar l’emoció de l’artista: “Ens agrada captar sentiments i l’emoció profunda… la connexió entre músics i la música, entre uns i altres i amb els espectadors. Com a fotògrafs, fem una dansa íntima. Per a nosaltres, la bellesa és allò natural, present aquí i ara, de manera única i rellevant a l’època actual.”

Alba Morera, que ha tornat a Cardedeu després de 19 anys residint a Los Ángeles, és artista fotògrafa, guionista i directora de cinema  i forma part del Cens Cultural de Cardedeu.

Amb aquesta exposició es reprenen la programació de l’espai expositiu del vestíbul, un espai d’acollida de l’equipament cultural que vol ser un altre aparador municipal de cultura, amb l’organització d’exposicions bimensuals, especialment centrades en el món de la fotografia.

Per més informació https://www.cardedeu.cat/actualitat/noticies/un-jazz-mes-intim-nova-exposicio-al-vestibul-del-teatre-auditori-cardedeu.html
#exposició  #suportalacreació  #creacióKM0  #Cardedeuinspirantcultura  #censcultural

Els comentaris estan deshabilitats.