Joc de Cadires – Cia. Cal Teatre: 21 de novembre

Diumenge 21 novembre a les 17h

Joc de Cadires
Cia Cal Teatre

Gènere: titelles. familiar (recomanat a partir de 5 anys)
Durada: 60 minuts
Espectacle sense text
Preu: 5 €

Sinopsi

Una família s’asseu a taula. Cadascú ocupa la seva cadira i el seu lloc, com s’ha fet sempre. I ningú es pregunta qui li va assignar aquest lloc ni perquè, com passa amb les coses que simplement són “així”. Però què passaria si un dia algú s’asseu en un lloc diferent al que li toca?
“Joc de Cadires” parla sobre la relació entre les persones i les cadires i com el lloc que ocupem i com L’ésser humà es va fer sedentari.
Va penjar l’arc i les fletxes i va aparèixer la cadira.
La cadira ens va separar del terra, ens va donar verticalitat, repòs. Ens va fer més nets, més dignes, més… sedentaris. I poc a poc, la cadira va anar guanyant espai. Les activitats es van començar a fer asseguts. Es pensa assegut, es treballa assegut, s’estudia, es viatja, s’escolta i es menja assegut.
A l’hora de menjar, la cadira parla amb la taula, en un diàleg que amb el temps s’ha instal·lat i que ens sembla tan natural com la relació entre el peu i la sabata, el cap i el barret condiciona el nostre punt de vista: tot depèn de la cadira des de la que es miri.
És a la taula i en les cadires on creem relacions socials, a vegades tan conegudes i repetides com les familiars.
A “Joc de cadires” explorem els límits de les nostres cadires precisament com això, com un joc, un intercanvi de llocs, de punts de vista que ens porten irremeiablement a experimentar una de les capacitats humanes més importants per comprendre al món i als que ens envolten: L’empatia.

Fitxa artística

Direcció i Dramatúrgia: Dora Cantero
Interpretació i Manipulació: Carlos Gallardo i Jordi Font
Disseny escenogràfic: Carlos Gallardo
Construcció Titelles: Sergio Escalona i Carlos Gallardo
Disseny Il·luminació: Mario Andrés
Música Original: “L’home del Principi”
Assessorament de Vestuari: Paulette San Martin
Fotografia: Judith Rodriguez
Vídeo: Nina Solà
Disseny Gràfic: Sergio Escalona

#teatredobjectes #titelles #familiar

Els comentaris estan deshabilitats.